PRODUSELE NOASTRE

Oferta noastra urmareste tendintele pietii si introduce periodic noi modele si colectii la preturi atractive, urmarind mentinerea permanenta a unui raport calitate / pret competitiv pe segmentul de piata ales.

Furnizorii nostri sunt in exclusivitate producatori consacrati din 8 tari: Germania, Polonia, Austria, Spania, Italia, Grecia, China, Vietnam, Anglia.

Vanzarile noastre se fac din stoc, permanent completat si periodic reinnoit.

O atentie deosebita o acordam acelor beneficiari care solicita produse personalizate.

Proiectarea noilor repere se face in functie de tema propusa de beneficiar, modelul dezvoltat pe calculator urmand a fi prezentat spre avizare inainte de a se trece la realizarea mostrelor care si ele urmeaza a se aproba de catre cumparator pentru a intra in productie.

Proiectarea este gratuita, dar realizarea mostrelor dupa avizarea modelelor pe calculator se face contra cost.

Interesul Dvs. va fi cucerit de canile si cestile din portelan dar si de platourile din sticla  CARMANI, de ceasurile din sticla optica, vazele si tablourile din portelan GOEBEL, de statuetele din polystone dar si de vazele din portelan PARASTONE, toate decorate cu reproduceri ale unor picturi apartinand unor mari maestri – Gustav Klimt, Alphonse Mucha, Vincent van Gogh, Wassily Kandinsky, Leonardo da Vinci si nu numai.

Casetele din alabastru TICCIATTI sau statuetele MASKA din acelasi material, esarfele din matase PLUMERIA, bijuteriile de fantezie SIGNE, gentile SIGNARE din tesatura tip tapiterie  precum si reproducerile de arme antice LA BALESTRA, cupele ARTINA din pewter fin gravata cu reproduceri dupa mari maestri olandezi, statuetele ANGLADA din polystone reprezentand copii autorizate ale lucrarilor originale Angeles Anglada si nu in ultimul rand ceasurile ARTECER din ceramica fina decorata manual completeaza oferta Aldonia.

Toate suvenirurile, magneti, brelocuri, plachete, pahare, scrumiere, etc. sunt proiectate de societatea noastra si sunt produse pe suport de sticla, portelan, metal sau polirasini de catre furnizori din Europa si Asia.

Va invitam sa vizitati paginile noastre de catalog pentru a putea alege cadoul sau suvenirul cautat